Otstapka.com » Кредит от Изи Кредит
Кандидатстване за кредит от Изи Кредит

Заявете кредит от Изи Кредит

За Ваше улеснение сме поставили директна форма за кандидатстване към Изи Кредит, чрез която можете да изпратите моментална заявка за кредит, без да е необходимо да посещавате сайта им. Единственото, което трябва да направите, е да кликнете на двете полета на тази страница и да въведете две имена и актуален телефонен номер, на който служител на Изи Кредит ще се свърже с Вас за уточняване на подробностите по кандидатстването за избрания от Вас кредит.

Взимането на пари назаем днес e по-лесно от всякога, дори и когато не разполагате с верни приятели. Насреща е Изи Кредит – доверената на хиляди българи небанкова финансова институция, която предоставя кредити срещу облекчени изисквания и с напълно прозрачни условия. Директно до удобна за Вас локация.

Още днес можете да заявите своя кредит от продуктовата листа на Изи Кредит само срещу личната карта и да получите заем до 5 000 лева в зависимост от избрания продукт, без да е необходимо да попълвате и представяте излишни документи, като дори не се налага да ходите до офис. Целият процес на Изи Кредит за кандидатстване е максимално опростен и може да се случи до няколко часа само срещу Вашето име и телефон за обратна връзка.

Кои са EasyCredit и защо да заявя кредит от Изи Кредит?

Изи Кредит е една от най-динамичните небанкови институции основана у нас, която се развива повече от успешно вече над 17 години. Основана е през 2005 година от двама български предприемачи, чиято цел е да предоставят възможности за финансиране на всеки, максимално лесно и бързо, без да е необходимо представянето на обемна документация или пък посещаване на физически офис.

Изи Кредит е и една от първите небанкови финансови институции, която предоставя пари на всеки до работното място, дома или която и да е друга удобна локация. Иновативната идея среща огромен интерес от страна на потребителите и малката фирма на предприемачите бързо се разраства, превръщайки се в успешна международна компания, осигуряваща добро ниво на удовлетвореност и възвръщаемост на потребителите. Точно поради тази причина те са и изборът на стотици хиляди българи за взимане на пари назаем.

Питате се защо да направите своето Изи Кредит кандидатстване? Сигурността, прозрачните условия и лекотата при кандидатстване са главните причини, поради които си заслужава да се доверите на Изи Кредит. Наред с това, компанията организира промоционални кампании с атрактивни награди. Няма да пропуснем и споменаването на специалната им програма за лоялни клиенти, която предоставя големи отстъпки.

Вече над 635 000 души избраха да се доверят на Изи Кредит и да се възползват от множеството актуални промоции и отстъпки на компанията. Време е да го направите и Вие. Заявете пари назаем чрез Изи Кредит кандидатстване още днес.

Изи Кредит подходящ до заплата и Изи Кредит със седмични вноски - Видове продукти

Едни от най-популярните и най-често използвани видове кредити са такива, подходящи за използване до заплата, както и продукти, платими на седмични вноски. И за двата вида кредита се кандидатства удобно – необходимо е само да предоставите информация по лична карта. Самото Изи Кредит кандидатстване може да се осъществи като попълните формата на тази страница или на сайта на Изи Кредит, по телефона или в който и да е удобен за Вас офис на Изи Кредит.

Може да получите заем от Изи Кредит, който да Ви осигури парични средства до следващата Ви заплата ( Изи Кредит до заплата ) изцяло според индивидуалните Ви нужди и изисквания. Сами избирате каква сума Ви е необходима, както и в какъв срок можете да я погасите. Изплащането на този вид кредити може да се осъществи на удобно разпределени седмични вноски, която е и една от най-предпочитаните опции.

За да кандидатствате за кредит от Изи Кредит е необходимо да имате навършени 18 години, да разполагате с валиден документ за самоличност и актуален телефон за връзка.

Повече за компанията Изи Кредит

Дружеството „Изи Асет Мениджмънт” АД, оперира чрез търговската си марка Изи Кредит и точно под това име фирмата се популяризира.

През годините на своето съществуване компанията продължава да се развива с огромни темпове и разширява дейността си отвъд границите на България. Отварят се офиси в Румъния, Полша, Македония и Украйна. В днешно време Изи Кредит е компания със стабилни позиции на пазара, която стриктно спазва обещанията си към всички свои клиенти и е част от групата на „Мениджмънт Файненшъл Груп“ АД, което дружество обединява множество небанкови финансови институции, предоставящи финансиране на потребители.

През годините Изи Кредит се е доказала като сигурна небанкова финансова институция, която напълно оправдава доверието на хилядите клиенти, които избраха да ѝ се доверят. Непрекъснато растящият брой доволни потребители доказва точно това твърдение. Кандидатствайте за своя Easy Credit кредит още днес, като попълните формата за изи кредит кандидатстване на тази страница.

*Този сайт не предоставя отстъпка на потребителите, а само опция за кандидатстване за кредит при Изи Кредит.

Имате въпроси?

Ние ще се радваме да ви съдействаме.

КОНТАКТИ С НАС