Otstapka.com 🎁 Промо Код 🎁 » Промо код за Credissimo.bg
  • Credissimo.bg отстъпка и промо код
В случай, че се затруднявате с промо кода, попълнете кратката форма и ние ще направим всичко, вместо вас
Fill out my online form.

15% отстъпка за Credissimo.bg с промо код

Тук ви очаква изкушаваща възможност, която ви носи само и единствено ползи при взимането на кредит от credissimo.bg. От отстъпка за credissimo.bg можете да се възползвате чрез специален промо код за credissimo.bg само при нас. Ние сме единствените до момента, които предоставят този промо код. За това не губете повече време, а се възползвайте сега!

Как да използваме промо код за кредит

Да се възползвате от кредисимо отстъпка за кредит е лесно. Необходимо е просто да следвате следните стъпки:

  1. СТЪПКА 1: Влезте в сайта на КредиСимо от този линк за 15% отстъпка от оскъпяването за кредит
  2. СТЪПКА 2: Изберете желаната сума за кредит и срок на изплащане
  3. СТЪПКА 3: Въведете личните си данни и преминете към следваща стъпка
  4. СТЪПКА 4: На тази стъпка, в полето "Промо код", трябва да видите изписан автоматично промо кода otstapkacom
  5. СТЪПКА 5: Вече се възползвате от отстъпакта
Как да използвам промо кода на Credissimo.bg Как да използвам промо кода на Credissimo.bg

Колко процента отстъпка за credissimo.bg ще получа

Нашият промо код за credissimo.bg ви носи цели 15% отстъпка от оскъпяването и лихвата за заема, който сте изтеглили от сайта на credissimo.bg.

Къде е уловката с промо код и кредисимо отстъпка за credissimo.bg?

Такава няма! Странно, но факт. Създадохме нашият сайт с цел да предоставим на потребителите възможността да открият най-добрите бонус оферти и отстъпки. Само при нас можете да се възползвате от редица отстъпки, сред които се нарежда и нашият промо код за кредит, който до момента ще откриете само тук в сайта на otstapka.com.

Какви са позите от нашият промо код за кредит

Чрез въвеждането на кредисимо код за отстъпка или промо код за credissimo.bg вие получавате отстъпка от 15% за лихвата по заема. Нещо повече с отстъпка за кредит -15% ви намалява оскъпяването на всеки ваш заем, изтеглен от credissimo.bg.

Има ли ограничения в използването на промо код за credissimo.bg

Такива няма. Можете да се възползвате от отстъпка промо код за кредит многократно, като няма ограничения за брой потребители, използващи кода. Единственото ограничение е  да се използва веднъж на акаунт. Винаги можете да препоръчате нашият промо код за credissimo.bg  на ваши близки и приятели, които се интересуват от това да изтеглят заем от credissimo.bg с изкушаваща отстъпка от 15% върху оскъпяването и лихвата по кредита.

Каква е разликата между промо кода за Credissimo и останалите кредитни промоции

Сигурно вече се питате какво прави нашите -15% отстъпка при тегленето на кредит от Credissimo едни от най-изгодните на пазара? Веднага ви казваме – с помощта на нашата оферта смъквате процента на ГЛП (Годишен лихвен процент), което означава че се намалява т.нар. оскъпяване по изтегленият от вас заем. Наистина изгодно, нали?

Голяма част от кредитните компании, в това число и Credissimo предлагат на своите клиенти оферти за заем, при които процентът на ГЛП често надвишава 40%. При използването на нашият промо код, процентът спада доста под 40%, което автоматично означава че сте на плюс при последващото изчисляване на цената на изтегленият кредит.

За кои кредити важи нашият промо кода на Otstapka.com

Предоставеният от нас промо код може да използва при теглене на кредит от Credissimo.bg от типа „Кредисимо Плюс“ & "Кредит до заплата с % лихва" По тези кредити получавате промо код -15%, с който намалявате лихвата по кредита и това се отразява на последващото оскъпяване, което впоследствие изплащате. Размерът се отразява върху процентът на ГЛП, който Credissimo изчислява и прибавя към процентът на ГПР.

Защо да изтеглите заем от Credissimo.bg

Кредитна компания Credissimo.bg е номер едно небанкова институция, която вече 14 години отпуска кредити с минимални изисквания, моментално и предоставя удобни срокове за изплащане. Можете да кандидатствате за заем по телефона или чрез отлично разработената им онлайн платформа и на момента да получите отговор и изплащане на желаната сума.

Credissimo.bg предлага възможност за теглене на кредити в размер от 100 до 6000лв. и срок на изплащане от 15 дни до 24 месеца (2 години). На своите клиенти тя предоставя прозрачни условия, коректност и максимално улеснена процедура при тегленето на кредити.

През 2020г. Credissimo.bg за пореден път спечели прозвището „Любима марка“ на българите, което потвърждава успешната политика на компанията, ориентирана изцяло към нуждите на нейните клиенти.

Имате въпроси?

Ние ще се радваме да ви съдействаме.

КОНТАКТИ С НАС