Otstapka.com 🎁 Промо Код 🎁 » Промо код за Maxo.bg
  • Maxo.bg отстъпка и промо код

10% отстъпка за Maxo.bg с промо код

НОВО! Максималната сума за Финансов лизинг е вече до 100 000 лв.

Необходим ви е финансов лизинг? Вземете го сега с код отстъпка за maxo.bg на стойност 10% от лихвата по лиизнга, без значение от неговия вид. Тази изкушаваща оферта ще откриете само при нас в otstapka.com, защото ние сме първите и единствените, които ви я предоставят.

Как да използвам промо кода в Maxo.bg?

 

СТЪПКА 1: Изберете вид лизинг от сайта на Maxo.bg, като влезете от този линк за 10% отстъпка

СТЪПКА 2: При попълване на данните на стъпка „Получаване на сумата“, в полето „Промокод“, въведете промо кода за отстъпка „otstapkacom“

СТЪПКА 3: Системата авоматично ще зареди отстъпката и тя ще ви бъде съобщена по телефон при последваща връзка с maxo.bg

СТЪПКА 4: Вече се възползвате от отстъпакта и днес спестихте пари

Как да използвам промо кода на Maxo.bg

Какъв е размерът на отстъпката и за какви видове лиизнги може да се използва?

Само в сайта на otstapka.com ще откриете промокод за maxo.bg, който автоматично ви носи 10% отстъпка от лихвата по лиизнга. Този процент важи за видовете лиизнги финансов и обратен лизинг, предоставяни от Maxo..

Предоставената от нас отстъпка за maxo.bg е изцяло ново предложение, което няма да откриете никъде другаде. Предоставяме я само ние на всички потребители, посещаващи нашия сайт. За това не се чудете, а си запишете кода. Той определено ще ви бъде в полза, следващия път когато ви се наложи да изтеглите лиизнг от сайта на Maxo.bg. Сега и ще ви кажем защо.

Ползи от промо код за maxo.bg

На първо място сред ползите се нареждат 10% отстъпка, която получавате върху размера на лихвата по изтегления от вас лиизнг. Да си кажем честно, колкото по-ниска е лихвата по даден лиизнг, толкова по-лесно и бързо ще върнете сумата, без да влезете в сериозен преразход. Но това не е всичко. Ето и още няколко ползи да използвате предоставената от нас отстъпка за maxo:

Използвате нашия промокод за maxo.bg неограничен брой пъти

Да, точно така! При нас няма ограничения в това колко често ще използвате промо код за maxo.bg, дори и вече да сте клиенти на компанията. Можете да го въвеждате неограничен брой пъти за всеки нов лиизнг, за който кандидатствате в платформата на maxo.bg. За това запишете си кода и го препоръчайте и на своите роднини и добри приятели. И те също могат да се възползват многократно от отстъпка за maxo.bg.

Без значение от вида на лиизнга

Предоставеният от нас промокод за maxo.bg ви носи 10% отстъпка от лихвата на всички видове лиизнги. Maxo.bg предлага на своите клиенти 2 вида лиизнга - стандартен финансов лизинг, предоставящ възможност да управлявате избрания от вас автомобил веднага срещу заплащането на равни вноски всеки месец, с добавен лихвен процент, както и обратен лизинг, при който получавате заем срещу залог, който в повечето случаи е вашия собствен автомобил.

Ostapka.com ви предоставя 10% промо код за maxo.bg, който може да се използва неограничено и за двата вида лиизнга.

Без срок на валидност

Само при нас ще откриете отстъпка за maxo, която може да ви донесе 10% по-ниска лихва по лиизнга. Тя е валидна винаги, дори и за вече регистрирани потребители, без значение колко лиизнга сте изтеглили до момента, нито пък каква е вашата лиизнгна история.

Без скрити условия

Получавате нашата отстъпка за maxo просто така напълно безплатно, без скрити такси, условия, нужда да се абонирате за услуга, която не използвате и т.н. Защо? Отговорът е простичък: Създали сме сайта otstapka.com с една основна мисия – да предоставим най-добрите отстъпки в топ сайтовете, напълно безплатно на потребителите. Без уловки. Просто защото сме тук за да бъдем полезни. И само при нас ще откриете валиден промокод, носещ отстъпка за maxo.bg.

Защо да изтегля лиизнг от maxo.bg?

Maxo.bg е лиизнгна институция, която стартира за първи път през 2018 г., въвеждайки най-новият финансов продукт за България, а именно обратен лизинг над автомобили. Това, което ги отличава сред огромната конкуренция е техният индивидуален подход, качественото обслужване и прозрачността над условията по сделките. Maxo.bg ще ви предостави бързо и лесно решение за лиизнг с размер от 3 000 до 50 000 лева, без да е необходимо да отговаряте на цял куп непосилни условия.

Всъщност условието при тях е само едно – да притежавате автомобил или да искате да притежавате автомобил веднага. Да, не ви е необходимо да предоставяте нито трудов договор, нито да разполагате с поръчители и дори не се интересуват и от лиизнгната ви история.

Получавате своя лиизнг по сметката си бързо и лесно, само в рамките на един работен ден – същия, в който подавате заявлението за кандидатстване. Без да се налага да чакате с дни за одобрение.

Днес maxo.bg вече умело се наложи на пазара, трупайки зад гърба си куп доволни клиенти и безценен опит. За това и клоновата им мрежа на спира да се разширява и те вече разполагат с офиси почти из цялата страна.

Определено си струва да се доверите на експертите в бранша. Не забравяйте и да се възползвате от 10% отстъпка от лихвата по  изтегления лиизнг с промокод за maxo.bg, който ще ви предоставим. Той е уникален и ще го откриете само при нас в otstapka.com.

Имате въпроси?

Ние ще се радваме да ви съдействаме.

КОНТАКТИ С НАС